Melestiu St 16/2, Chișinău, Moldova

Plățile Web securizate

Plăți online sigure și compatibile

Un portal PCI-DSS de plată online de nivel 1, cu o gamă largă de opțiuni de integrare, care să funcționeze împreună cu sistemele existente.

Operațiunile de comerț electronic cresc de la an la an, însă asigurarea site-ului dvs. pentru a efectua plăți este adesea prohibitiv de costisitoare. Putem oferi o soluție flexibilă și accesibilă, oferind pagini web de plăți inventive până la aplicații complete.

Utilizând serviciile noastre de procesare a plăților, puteți să vă reduceți în mod semnificativ cerințele în cadrul PCI DSS, deoarece toate procesele de procesare a cardului de credit și de debit sunt efectuate în mediul nostru certificat PCI-DSS Level 1.

Beneficii cheie

Securizat în mediul certificat PCI-DSS v3.2 Level 1

Disponibil 24/7/365

Platformă fiabilă cu garanție de 99,8% în timp

Accesibil pe desktop-uri, laptop-uri, tablete și smartphone-uri.

Metodă eficientă din punct de vedere al costului pentru a oferi clienților dvs. opțiunea de plată online

O gamă de integrații care să funcționeze fără probleme cu sistemele existente

Proiectare specială care să corespundă cerințelor dvs. de brand și cerințelor specifice

Capacitatea de a debloca cardurile și de a crea plăți recurente

Lucrează peste tot pe orice

Comprimat

Funcționează pe toate tabletele cu funcții web

pc

Desktop și laptop browsere web

smartphone

Cumpărături online pentru consumatori în mișcare

Sunați-ne:
Trimite-ti-ne un e-mail:
PP

Servicii adăugătoare

Tokenizarea

Tokenizarea unui card al clientului, unde el va trebui să furnizeze o singură dată datele cardului, economisind timpul pentru plățile și achizițiile regulate. Detaliile cardului nu sunt stocate nicăieri în afara societății de carduri emitente.

Toate jetoanele vor avea o referință dedicată pentru fiecare client individual. De exemplu numărul poliței de asigurare, numărul de identificare a clientului, numele clientului, numărul de telefon etc.

Plăți repetate

Oferiți clienților dvs. un plan de plată periodic cu o gamă largă de frecvențe de plată, cum ar fi săptămânal, bilunară, lunar și altele. Dacă este necesar, poate fi creat un plan repetat / CPA (Autoritatea de plată continuă) prin procesarea a 1 leu care nu va fi luat din contul clientului.

Folosirea unui plan de plată periodic, în loc de debitare directă, vă permite să reluați plățile nereușite, să reporniți planul și să evitați costurile scumpe impuse de debitare directă. Această metodă este recomandată de FCA, deoarece datoria nu este adăugată în costul datoriei existente.

Integrare opțională

Integrarea SFTP

Validați tranzacțiile clienților dvs. și evitați verificarea tranzacțiilor și erorile umane. Veți avea opțiunea de a furniza înregistrări ale clienților sau o listă a plăților restante, astfel încât tranzacțiile să poată fi validate atunci cînd clientul efectuează o plată.

Integrează API-uri speciale

Soluțiile noastre sunt compatibile cu multe API-uri diferite, permițând integrarea cu sute de platforme diferite. Dacă este necesar, un API personalizat poate fi dezvoltat pentru a funcționa perfect cu sistemele dumneavoastră de afaceri.