Mitropolit Dosoftei 112, Chișinău, Moldova

Plățile Web securizate

Plăți online sigure și compatibile

Un portal PCI-DSS de plată online de nivel 1, cu o gamă largă de opțiuni de integrare, care să funcționeze împreună cu sistemele existente.

Operațiunile de comerț electronic cresc de la an la an, însă asigurarea site-ului dvs. pentru a efectua plăți este adesea prohibitiv de costisitoare. Putem oferi o soluție flexibilă și accesibilă, oferind pagini web de plăți inventive până la aplicații complete.

Utilizând serviciile noastre de procesare a plăților, puteți să vă reduceți în mod semnificativ cerințele în cadrul PCI DSS, deoarece toate procesele de procesare a cardului de credit și de debit sunt efectuate în mediul nostru certificat PCI-DSS Level 1.

Beneficii cheie

Securizat în mediul certificat PCI-DSS v3.2 Level 1

Disponibil 24/7/365

Platformă fiabilă cu garanție de 99,8% în timp

Accesibil pe desktop-uri, laptop-uri, tablete și smartphone-uri.

Metodă eficientă din punct de vedere al costului pentru a oferi clienților dvs. opțiunea de plată online

O gamă de integrații care să funcționeze fără probleme cu sistemele existente

Proiectare specială care să corespundă cerințelor dvs. de brand și cerințelor specifice

Capacitatea de a debloca cardurile și de a crea plăți recurente

Lucrează peste tot pe orice

Comprimat

Funcționează pe toate tabletele cu funcții web

pc

Desktop și laptop browsere web

smartphone

Cumpărături online pentru consumatori în mișcare

Sunați-ne:
Trimite-ti-ne un e-mail:
PP

Servicii Adiționale

Tokenizare

Când tokenizați cardul clientului, el trebuie să furnizeze detaliile cardului doar o singură dată, economisind timp la plăți și achiziții obișnuite. Detaliile cardului nu sunt stocate nicăieri în afara companiei emitente de carduri.

Toate token-urile vor avea o referință dedicată pentru fiecare client în parte. De exemplu, numărul contractului de asigurare, numărul clientului, numele clientului, numărul de telefon etc.

Plăți recurente

Oferiți clienților un plan de plată recurent cu o serie de frecvențe de plată, ar putea fi săptămânal, de două ori pe lună, lunar sau mai mult. Dacă este necesar, se poate crea un plan recurent/APC (autoritatea de plată continuă) prin procesarea unui leu care nu va fi luat din contul clientului.

Folosind un plan de plată recurent în loc de un debit direct vă permite să re-prelucrați plățile eșuate, la fel ca și repornirea planului și evitare clienții dumneavoastră să suporte costuri adiționaleatunci când nu a reușit debitarea directă taxelor. Această metodă este recomandată de către FCA, deoarece datoria nu este adăugată additional clienților care plătesc datoriile existente.

Integrare opțională

Integrarea SFTP

Validați tranzacțiile clienților și evitați potrivirea fiecărei tranzacții și investigarea erorilor umane. Veți avea opțiunea de a furniza înregistrări de clienți sau o listă de plăți restante, astfel încât tranzacțiile pot fi validate cînd un client face o tranzacție.

Integrarea bespoke API

Soluțiile noastre sunt compatibile cu multe API-uri diferite, permițând integrarea cu sute de platforme diferite. Dacă este necesar, un API bespoke poate fi dezvoltat pentru a lucra perfect cu sistemele de afaceri.