Melestiu St 16/2, Chișinău, Moldova

Click-to-Pay

Sporiți conversia plăților prin SMS, prin e-mail și prin web chat

Trimiteți un SMS sau e-mail clienților dvs. cu o adresă URL care va preforma detaliile de referință și suma sumelor plătite. Combinați cu serviciul Web Payment pentru o soluție completă și integrată.

Creșteți conversia plăților cu Click-to-Pay, realizând un SMS personalizat sau un e-mail cu un link URL unic pentru fiecare destinătar. Acest serviciu de plată prin legături lansează o pagină web de plată prietenoasă mobilă cu informații prealabile necesare fiecărui client, care le permite să confirme detaliile de plată și să finalizeze tranzacția.

Un client poate introduce noi date despre cartelă sau poate utiliza un card stocat anterior, facilitând astfel efectuarea unui proces de plată de către un client. Nu este nevoie să introduceți un număr de referință sau o sumă de plată, ci doar o metodă de plată.

Beneficii cheie

Câmpuri dinamice multiple pentru a personaliza conținutul mesajului la destinătarii individuali, cu un link către un portal de plată completat automat

Creșteți conversia plăților reducând substanțial pașii necesari pentru efectuarea plății

Funcționează pe toate dispozitivele de navigare web – smartphone-uri, tablete, laptop-uri sau PC-uri

Posibilitatea de a vă conecta la o pagină cu plată web, compatibilă în întregime cu marcaje, 3D Secure, compatibilă cu PCI

Integrarea cu sistemele dvs. de afaceri pentru a utiliza detalii de referință ale clienților

Sunați-ne:
Trimite-ti-ne un e-mail:
ff

Cum se poate utiliza metoda Click-to-Pay?

Colectarea unei plăți remarcabile sau efectuarea unei achiziții

Un SMS sau un e-mail este trimis unui client care solicită o plată printr-un link web unic, prin direcționarea directă a clientului către o pagină web pentru a introduce detaliile cardului, ocolind orice necesitate de a introduce informații despre comenzi sau referințe ale clienților.

În cazul în care cardul a fost salvat în siguranță în cont, toate informațiile despre card sunt completate în prealabil sau pot fi introduse noi detalii despre carte pentru a finaliza procesul. Un SMS sau e-mail este trimis ca chitanță de plată.

II

Cum funcționează

Plăți securizate la fața locului și la fața locului

Achiziționarea produselor sau serviciilor

Un agent este la fața locului cu clientul care tocmai a finalizat o achiziție. Agentul introduce date despre depozit sau cumpărare, inclusiv numărul de telefon sau adresa de e-mail a clientului, care primește apoi un SMS sau un e-mail care leagă o pagină de plăți securizate complet.

Apoi, clientul poate finaliza plata într-o manieră compatibilă cu PCI pe propriul dispozitiv, iar agentul de vânzări nu văd sau aude niciun detaliu sensibil de card.

Colectare de datorii

Un ofițer de executare se află la fața locului, iar debitorul plătește o plată. Ofițerul introduce detaliile cazului (inclusiv orice plan de plată), cheile din numărul de telefon al debitorului sau adresa de e-mail pentru a trimite un SMS sau un e-mail care se îndreaptă către o pagină de plăți securizate cu drepturi de autor. Debitorul poate efectua plata în mod compatibil cu PCI pe propriul dispozitiv. Ofițerul executiv nu vede sau aude niciun detaliu al cardului.

II

Cum funcționează

Ideal pentru o varietate de utilizări

Recuperări de datorii, plăți și mementouri pe factură

Plăți la domiciliu sau la fața locului

Memento-uri de reamintire și servicii de anulare

Comunicații de utilități, cum ar fi solicitările de citire a contoarelor

Marketing și mesaje promoționale

Sunați-ne:
Trimite-ti-ne un e-mail:
PP

Servicii adăugătoare

Tokenizarea

Tokenizarea unui card al clientului, unde el va trebui să furnizeze o singură dată datele cardului, economisind timpul pentru plățile și achizițiile regulate. Detaliile cardului nu sunt stocate nicăieri în afara societății de carduri emitente.

Toate jetoanele vor avea o referință dedicată pentru fiecare client individual. De exemplu numărul poliței de asigurare, numărul de identificare a clientului, numele clientului, numărul de telefon etc.

Plăți repetate

Oferiți clienților dvs. un plan de plată periodic cu o gamă largă de frecvențe de plată, cum ar fi săptămânal, bilunară, lunar și altele. Dacă este necesar, poate fi creat un plan repetat / CPA (Autoritatea de plată continuă) prin procesarea a 1 leu care nu va fi luat din contul clientului.

Folosirea unui plan de plată periodic, în loc de debitare directă, vă permite să reluați plățile nereușite, să reporniți planul și să evitați costurile scumpe impuse de debitare directă. Această metodă este recomandată de FCA, deoarece datoria nu este adăugată în costul datoriei existente.

Integrare opțională

Integrarea SFTP

Validați tranzacțiile clienților dvs. și evitați verificarea tranzacțiilor și erorile umane. Veți avea opțiunea de a furniza înregistrări ale clienților sau o listă a plăților restante, astfel încât tranzacțiile să poată fi validate atunci cînd clientul efectuează o plată.

Integrează API-uri speciale

Soluțiile noastre sunt compatibile cu multe API-uri diferite, permițând integrarea cu sute de platforme diferite. Dacă este necesar, un API personalizat poate fi dezvoltat pentru a funcționa perfect cu sistemele dumneavoastră de afaceri.